Home
images/iacf01.jpg

Schema's en uitslagen zijn te inden op de volgende link: schema's 

U wilt ook sponsor worden
bij onze vereniging ?


Onze vereniging wordt gesteund door vele bedrijven uit Zwijndrecht en omgeving alsmede door de Scheepvaart vrienden van DDH. Neemt u eens een kijkje op de sites van onze sponsors. Met één klik op de banner op deze pagina gaat u naar de site of advertentie van deze sponsor. Beslist de moeite waard! Ook een banner ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Tennisvereniging
ZLTC De Drie Heugels


Postadres: Postbus 447, 3330 AK Zwijndrecht
Park: Oude Stationsweg 3335 KJ Zwijndrecht
Tel. nr. park: 078-6100705
IBAN: NL28INGB0003274042
t.n.v. ZLTC De Drie Heugels
info(at)ddh-tennis.nl
 
 

logo ddh

Tennisvereniging
ZLTC
De Drie Heugels
Zwijndrecht


Actuele baanstatus

Baan 1 (smash court)  baan open
Baan 2 (smash court)  baan open
Baan 3 (smash court)  baan open
Baan 4 (smash court)  baan open
Baan 5 (gravel)   baan open
Baan 6 (gravel)  baan open
Baan 7 (gravel)  baan open
Baan 8 (gravel)  baan open
   

Facebookpagina jeugd

De jeugdcommissie heeft voor onze jeugd een leuke pagina geplaatst op Facebook. Beslist de moeite waard om er eens een kijkje te nemen. Klik op "Vind ik leuk" en blijf op de hoogte van alle activiteiten en het laatste nieuws.


Mentor nieuwe leden

Bij onze vereniging kunnen nieuwe senior leden begeleid worden door een mentor. De mentor is er o.a. om nieuwe leden kennis te laten maken met andere leden en groepen waar zij zich bij kunnen aansluiten om gezamenlijk te tennissen.

Bar & Kantine

Alle informatie m.b.t. de bar en de kantine en/of formulieren vindt u in het hoofdmenu onder Leden. U moet hiervoor wel ingelogd zijn als lid van DDH. 

Introductiecursus

Ieder jaar hebben wij cursussen voor beginners die kennis willen maken met de tennissport. Deze introductiecursus wordt gegeven op vrijdagavonden van 19.00 tot 20.00 uur voor € 25,-. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze ledenadministratie. Tel: 078-6194789.

Lidmaatschap

Nieuwe leden betalen in het eerste jaar van hun lidmaatschap  € 99,95 voor senioren en € 49,95 voor junioren. Indien u lid wenst te worden, dan verzoeken wij u het aanmeldingsformulier af te drukken en vergezeld van 1 pasfoto te zenden aan de ledenadministratie.

Aanmeldingsformulier

banner caru1


EOC

deen shipping ddh

banner scheepvaart

banner koffie

Ook adverteren via DDH ?

adverteren via ddh tennis

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.
Heeft u een vraag ?

Heeft u een vraag ?